Vinotaire

De Vinotaire is een winkel, uitgebaat door Bram Drexeler en Kelly Verbergt, onder de kerktoren van Zandhoven die je, na het bekijken van de mooie etalage, binnenstapt met een zekere nieuwsgierigheid naar al wat onze zaak te bieden heeft. 
Originele en leuke gin soorten, nauwkeurig geselecteerde wijnen uit alle windstreken van Europa en daarbuiten, Ierse en Schotse whiskey (zelfs Japanse) en binnenkort wordt dit gamma uitgebreid met rhums en vermouth. 
Over al onze specialiteiten die je ter plaatse kan proeven op geregelde tijdstippen, weten wij verhalen te vertellen zodat jij buitengaat met niet enkel de drank, maar ook een verhaal in de fles dat jij op jouw beurt kan vertellen aan jouw gasten, je vrienden, personeel, zakenrelaties,…

Iedereen die je iets meer gunt dan het glas wijn, gin of whiskey op zich, maak ook hen benieuwd naar de Vinotaire, die leuke winkel daar onder de kerktoren van Zandhoven, als het ware de Efteling van de geestrijke dranken.

Einde 2016 behaalde Bram, de zaakvooerder tevens zijn WSET level 3 diploma, een geronomeerde Londense internationale opleiding.

Naast de particuliere verkoop, zijn wij ook sterk in het verzorgen en selecteren voor de horeca hun wijnselectie.

U mag ons ook steeds contacteren om een event, opendeur of bedrijfsfeest van uw firma op te fleuren met een exclusieve wijndegustatie.